Algemene voorwaarden

ALGEMEEN
Alle prijzen in onze webshop zijn vermeld in euro’s en inclusief BTW. De verzendkosten zijn niet bij de prijzen inbegrepen. Alle aanbiedingen van Ilana Dresses zijn vrijblijvend. Ilana Dresses behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. Vóór het sluiten van de overeenkomst kan Ilana Dresses niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, verschrijvings- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

BESTELLING EN BETALING

Pas na ontvangst van de betaling wordt de productie ingepland.
Momenteel kunt u op de volgende manieren uw betaling verrichten:

-iDeal
-Bancontact

-PayPal

-SoFort Banking

 

LEVERING EN VERZENDING

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren. De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is duurt het in de regel maximaal 2 werkdagen voordat uw bestelling wordt verzonden. Afhankelijk van de producten die u heeft besteld kan het altijd voorkomen dat er een product niet op voorraad is en hierdoor een langere leveringstermijn heeft. Wij zullen u in dit geval hier ten allen tijde van op de hoogte stellen. Levering van online bestelde producten vindt plaats op het door de klant aangegeven adres, indien je een foutief adres hebt ingevoerd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat het adres gewijzigd wordt. Is jouw bestelling al onderweg dan moet je je adreswijziging zelf doorgeven aan de pakkettendienst en kunnen wij hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

 

  • De goederen worden in opdracht, rekening en risico van de klant vervoerd. Ilana Dresses besteedt de verzendingen uit aan DHL/POSTNL.
  • Ilana Dresses is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten.
  • Ilana dresses is niet aansprakelijk voor diefstal en of beschadiging tijdens de verzending. 
  • De door IIana Dresses opgegeven levertijden zijn indicatief en geven de klant bij overschrijding daarvan geen recht op ontbinding of schadevergoeding.

 

ANNULERING EN RETOURNEREN.
Je hebt 14 dagen na ontvangst om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Als het artikel je niet past of als je niet tevreden bent mag je je aankoop ruilen of retourneren mits het artikel niet is:

  • Beschadigd
  • Vervuild of make-up vlekken
  • Gewassen
  • Gewijzigd
  • Gedragen
  • Items die voor de klant zijn gemaakt/aangepast kunnen NIET geruild of geretourneerd worden.

 

Retourneren kan naar onderstaande adres.
T.A.V Nisrine Ouali
Clemensstraat 121
3082CE Rotterdam
The Netherlands

 

Bij retourneren ontvangen wij graag een email met jou volledige naam, ordernummer en het track&trace nummer van het geretourneerde product. Zorg dat bij verzending je naam en adres nog wel leesbaar is zodat we weten van wie het afkomstig is. Bewaar te allen tijde je track en trace nummer totdat de retournering door ons is bevestigd. Dit doen wij per email. Zendingen die wij niet ontvangen kunnen wij niet terugbetalen. De eerder gemaakte verzendkosten worden niet geretourneerd.de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
Sieraden, riemen en overige accessoires worden vanwege hygiëne niet geruild of geretourneerd

 

KLACHTEN
Indien u niet tevreden bent over een geleverd product ofdit gebreken vertoont/beschadigd is, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. We zullen dan samen naar een geschikte oplossing zoeken.

info@ilanadresses.com