LEVERING EN VERZENDING

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren. De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode.
Vanaf het moment dat de bestelling betaald is duurt het in de regel maximaal 2 werkdagen voordat uw bestelling wordt verzonden. Afhankelijk van de producten die u heeft besteld kan het altijd voorkomen dat er een product niet op voorraad is en hierdoor een langere leveringstermijn heeft. Wij zullen u in dit geval hier ten allen tijde van op de hoogte stellen. Levering van online bestelde producten vindt plaats op het door de klant aangegeven adres, indien je een foutief adres hebt ingevoerd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat het adres gewijzigd wordt. Is jouw bestelling al onderweg dan moet je je adreswijziging zelf doorgeven aan de pakkettendienst en kunnen wij hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Wij bieden 2 verzendopties aan;
- DHL zonder verzekering. deze verzendoptie bieden wij aan omdat het goedkoper is. De verantwoordelijkheid ligt wel bij jezelf.
Het is dus je eigen risico. Indien het pakket kwijt raakt wordt dit niet vergoed door ons.
- POSTNL ; we verzenden je pakket aangetekend. Deze verzendmogelijkheid is iets duurder. Mocht het pakket kwijt raken wordt dit wel vergoed door ons.

 

- De goederen worden in opdracht, rekening en risico van de klant vervoerd.

- Ilana Dresses besteedt de verzendingen uit aan DHL/POSTNL.

- Ilana Dresses is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten.

- Ilana dresses is niet aansprakelijk voor diefstal en of beschadiging tijdens de verzending.
 - De door IIana Dresses opgegeven levertijden zijn indicatief en geven de klant bij overschrijding daarvan geen recht op ontbinding of schadevergoeding.

 

ANNULERING EN RETOURNEREN

 

Je hebt 14 dagen na ontvangst om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Als het artikel je niet past of als je niet tevreden bent mag je je aankoop ruilen of retourneren mits het artikel niet is:

  • Beschadigd
  • Vervuild of make-up vlekken
  • Gewassen
  • Gewijzigd
  • Gedragen
  • Items die voor de klant zijn aangepast kunnen NIET geruild of geretourneerd worden.

 

Retourneren kan naar onderstaande adres;

 T.A.V Nisrine Ouali

Clemensstraat 121

 3082CE Rotterdam

 The Netherlands

 

Bij retourneren ontvangen wij graag een email met jou volledige naam, ordernummer en het track en trace nummer van het geretourneerde product. Zorg dat bij verzending je naam en adres nog wel leesbaar is zodat we weten van wie het afkomstig is. Bewaar te allen tijde je track en trace nummer totdat de retournering door ons is bevestigd. Dit doen wij per email. Zendingen die wij niet ontvangen kunnen wij niet terug betalen. De eerder gemaakte verzendkosten worden niet geretourneerd. De kosten voor de retourzending zijn ook voor eigen rekening. Retourneer jou producten altijd in de originele verpakking terug naar ons. 

 

Sieraden, riemen en overige accessoires worden vanwege hygiëne niet geruild of geretourneerd